— Jeg prøver hovedsakelig å formidle at man må jobbe parallelt med tre ting: spare, tjene og investere. Når man gjør dette systematisk, kan man bygge kapital over tid, sier hun.
Mandusic er barn av innvandrere fra det som da het Jugoslavia, og vokste opp under fattigdomsgrensen.
— Det var tøffe tider, og vi måtte være ekstremt sparsommelige. Det er en stor grunn til at jeg føler et ekstra ansvar for å forvalte økonomien min bra i dag, sier hun.
For tiden jobber Mandusic med en PhD ved NMBU som tas i samarbeid med Oslo kommune. I kommunen har hun i tillegg fast stilling som overingeniør, hvor hun har jobbet i 11 år. Hun har også fullført to sivilingeniørutdanninger innen vann- og miljøteknikk og byggeteknikk- og arkitektur.
På TikTok deler Mandusic sine erfaringer med ulike metoder for hvordan man kan øke formuen sin. Hun har tidligere blant annet kjøpt og pusset opp leiligheter, drevet med utleie, jobbet som skaper av brukergenerert innhold (UGC), og frilanset på forskjellige oppdrag. I dag fokuserer hun mest på eiendom.
— Jeg har delt over 20 forskjellige måter å tjene penger på ved siden av hovedjobben. Mulighetene er endeløse, og jeg mener at mange kan klare mer enn de selv tror, sier hun.
Når det gjelder dagens prisvekst og boligpriser, mener Mandusic at det blir stadig vanskeligere å få det til å gå rundt med en åtte-til-fire jobb eller turnusarbeid. Hun peker på sykepleierindeksen, som måler hvor stor andel av de omsatte boligene en enslig sykepleier kan få finansiering til å kjøpe. For Oslo i 2023, har en enslig sykepleier kun råd til 1 av 100 boliger.
— Jeg synes den statistikken er nedslående. Jeg tror derfor det er mange som ser etter alternative inntektskilder for å få endene til å møtes, sier hun.